Dorpzicht

 
 

Camping

 
Dorpzicht is een rustige, gemoedelijke boerderijcamping. De camping is omgeven met bomen en struiken, de plaatsen zijn afgescheiden met lage heggetjes. De camping ligt rond een grote monumentale boerenschuur (bouwjaar 1863) met mooie details.

De camping trekt veel verschillende gasten. Ouderen, gezinnen met jonge kinderen, watersporters, natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.

Naast de camping ligt een veld waar wij verschillende bloemsoorten telen voor zaad. De uitbundige bloei is een prachtig gezicht.

Ligging

 
De camping ligt midden op het mooie 'eiland' Schouwen-Duiveland, aan de rand van Serooskerke.
Dit is een klein dorpje (300 inwoners) met een hele oude kerk en daar omheen een dorpsring.

De Oosterschelde, het natuurgebied de Schelphoek en het vogelgebied plan Tureluur zijn op loopafstand (ca. 700 m.) van de camping. U viert dus vakantie te midden van schitterende natuur. Het Noordzeestrand (6 km.) is natuurlijk is natuurlijk ook prachtig. De Domeniale bossen in Westerschouwen bieden u ook uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden.

De vele leuke dorpjes en stadjes in de omgeving zijn ook het bezoeken waard. De stormvloedkering en het bezoekerscentrum Waterland Neeltje Jans (12 km.) blijven erg indrukwekkend om te zien.

Faciliteiten

 
Er is een goed verzorgde sanitaire ruimte, met douches met aparte kleedruimtes, zonder muntjesautomaat. Wastafels met warm en koud water.

Elke kampeerplaats heeft zijn eigen stroomvoorziening (8 Amp), en eigen vuilwaterafvoer. Stortplaats chemisch toilet is ook aanwezig.

Voor de kinderen is er een leuk speeltoestel en een prachtige kinderboerderij met heel veel kleinvee. Kippen, eenden, kalkoen, parelhoen, geiten, hangbuikzwijn en een shetlandpony.

Verder is er ook nog een volledig ingerichte 6- persoons stacaravan te huur.

Contact

 

Graag vooraf boeken bij de fam. L. Flikweert
Nieuwe Prunjeweg 3
4327 AJ Serooskerke (schouwen)
Telefoon: 0111-642818
b.g.g 06-24987880

E-mail: lflikweert@zeelandnet.nl

terug...  |  disclaimer  |  powered by paardenland.nl