Camping Na Venkove

 
 

Camping

 
Onze camping heeft 50 plaatsen, waarvan 35 met stroom en bevindt zich naast onze herenboerderij in de vlakke boomgaard. De walnoten, appels en een kers bieden schaduwplaatsen. Voor de zonaanbidders is zijn er zonovergoten plaatsen die uitzicht bieden over het weiland ernaast. Het kabbelende riviertje maakt het plaatje af.

Honden zijn welkom mits ze geen overlast bezorgen. Uitwerpselen dienen te worden opgeruimd. Graven van gaten is niet toegestaan.

Het sanitair is schoon en de douches zijn afsluitbaar. We hebben ook een mindervaliden toilet en douche, die tevens dienst doet als onze familie douche.

U kunt in het hoogseizoen dagelijks verse broodjes bestellen of aanschuiven aan een compleet gedekte tafel in onze gezellige kantine.

Op het veld naast de camping kunt u genieten van de gemeenschappelijke vuurplaats en de verhalen en tips uitwisselen. Bij de receptie vindt u de folders en tips over de omgeving.

Regelmatig organiseren wij een barbecue, kinderdisco en kinderbingo.

Wij verhuren compleet ingerichte caravans met extra diepe voortent, voorzien van comfortabele bedden en TV met Nederlands (familie)zenderpakket, vouwwagens met goede matrassen of bungalowtenten. Of huur 1 van onze 3 appartementen in het woonhuis. Nederlandse eigenaren.

Er kan worden gepind met Mastercard, Maestro en Visa.

 

 

Ligging

 
De camping ligt aan de rand van het dorp. Iets van een rustige weg af. Het gebied is wonderschoon en glooiend. Er ligt een stadje op 3 km afstand die een supermarkt, konditorei, diverse andere winkels en 3 restaurants heeft.

Diverse mooie steden omringen ons en een mooi natuurpark met diverse wandelroutes langs o.a een rotsformatie nodigen u uit voor een uitgebreide wandeling.

Onze boerderij ligt langs een vaak bereden fietsroute, waar er velen van zijn in onze provincie. Voor de paardenliefhebbers is er een stoeterij/museum  en een internationale hippique. 

Faciliteiten

 
- een groot opzetzwembad van 10x5
- peuterbad
- grote trampoline
- groot speeltoestel
- dubbele schommel
- zandbak
- mammoetskelters en kleine skelters en tractortje
- airhockey
- hobby pool
- en biljarttafel
- tafeltennistafel
- tafelvoetbalspel
- basketbal, volleybalnet, tennisnet darts en diverse andere spelletjes

Te huur:
- wasmachine en droger
- barbecues

Verkoop:
- Campingaz
- eerste levensbehoeften
- dranken, snoep, koek en ijs.

Tevens is het mogelijk bij ons te ontbijten of te  lunchen . Ook alleen verse broodjes bestellen is mogelijk.

Contact

 

Camping Na Venkove
Radim 37
53854 Luže
Czech Republic

Jan en Corrie Hoek
Tel. +42 07 20302683
Mobiel: +31 06 30731663

Website: www.navenkove.com

terug...  |  disclaimer  |  powered by paardenland.nl